Aktuelt‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Andenæsgruppen er sponsor for foreningen

lagt inn 20. jan. 2015, 06:06 av Bjarne O. Braastad   [ oppdatert 5. apr. 2015, 05:15 ]

I 2014 fikk vi Andenæsgruppen som sponsor. De er hovedsponsor for prosjektet "Dyr og barn", en ny nettside om atferd og velferd hos dyr. Selskapet, som driver virksomhet over hele verden, ønsker å ta samfunnsansvar.

Eier Tor Andenæs ser dyrevelferd som en viktig verdi både i Norge og internasjonalt. Han innser at dyreeiere kan for lite om dyrene sine og hvilke behov de har.

- Skal man sikre dyrenes velferd, må man ha tilstrekkelige kunnskaper om dyrets atferd og forstå hvilke krav som må settes til dyrets miljø og stell, sier Tor Andenæs.

Selskapet er opptatt av å bygge verdier over tid.

– Gjennom vårt engasjement i Foreningen Norske Etologer ønsker vi å bidra til at skoleelever får den kunnskapen som trengs. Vi må begynne med de unge. Da kan vi etter hvert få en fremtid uten dyremishandling, sier Tor Andenæs.

Leder i Foreningen Norske Etologer, Sofie Lillebø, er glad for støtten fra Andenæsgruppen.

– Uten støtten fra Andenæsgruppen hadde det ikke vært økonomisk forsvarlig å starte arbeidet med å utvikle nye nettsider om etologi og dyrevelferd for ungdomsskolen, sier hun.

Med selskapene Tanja AS, Sunbelt Holdings i USA og Churchgate India Fund har Andenæsgruppen et internasjonalt fokus.

Konkrete forbedringer for dyrevelferden i Norge kan fungere som gode eksempler for utlandet, ikke minst utenfor EU, og gi kunnskaper som kan brukes også i andre deler av verden.
(Dette er betalt reklame.)
ą
Bjarne O. Braastad,
20. jan. 2015, 06:06
Comments