For medlemmer‎ > ‎Ledige stillinger‎ > ‎

Fagleder husdyrmiljø

lagt inn 11. mar. 2014, 12:53 av Lisa Linn Lorentzen   [ oppdatert 14. feb. 2017, 04:28 av Bjarne O. Braastad ]
I seksjon for dyrehelse og dyrevelferd i TINE Rådgiving på Ås er det ledig 100 % fast stilling som fagleder husdyrmiljø. Vi søker etter en person med bred erfaring innen melkeproduksjon og med kompetanse på husdyrmiljø, dyrevelferd og bygningsteknikk. Kontorsted vil være hos TINE Rådgiving på Ås i Akershus.

Arbeidsoppgaver:
Vedlikeholde og videreutvikle fagområdet husdyrmiljø, dyrevelferd, ventilasjon og bygningsteknikk i melkeproduksjonen (storfe og geit), med spesiell vekt på bærekraftig god drift, god dyrevelferd og effektiv, rasjonell produksjon
Utvikle, drifte og sette standard for rådgivning innen husdyrmiljø og bygg innen TINE Rådgiving.
Kompetanseoverføring og informasjonsvirksomhet fra relevant forskning i inn- og utland til TINEs rådgivingskorps og produsenter.
Bidra til tverrfaglig utvikling mellom fagområdene i TINE Rådgiving, spesielt rettet mot dyrevelferd, helse, økonomi, fôring og melkekvalitet, slik at melkeprodusentene kan få en helhetlig rådgiving 
Samarbeide med andre landbruksorganisasjoner innen storfe- og geitehold, samt offentlige institusjoner for å videreutvikle en sunn og bærekraftig melkeproduksjon (storfe og geit) for neste generasjons melkeprodusenter.
Du må også selv kunne selge rådgivning innen husdyrmiljø og bygg til våre medlemmer i ca. 50 % av stillingen.

Kvalifikasjoner:
Vi ønsker at du har kompetanse innen husdyrmiljø og bygningsteknikk på høgskole/universitetsnivå, har relevant yrkeserfaring fra melk- og kjøttproduksjon. Du må i ditt arbeid ha et sterkt fokus på god dyrevelferd og bærekraftig økonomi. Relevant praktisk bakgrunn vil være en stor fordel i stillingen. Du må beherske norsk godt både skriftlig og muntlig. En del reisevirksomhet kan påregnes.
Du må kunne arbeide selvstendig, og samtidig se helheten og skape samspill med andre i en stor samvirkeorganisasjon. Du må ha erfaring med håndtering av tekniske standarder/lovverk og dataprogrammer som nyttes for å tegne og beregne kostnader og dimensjoner i moderne bygg, samt evne å omsette denne kunnskapen i praktisk retta rådgiving. Du vil få ansvar for opplæring av, og sette standard for våre bygningsrådgivere. Vi ser etter en faglig dyktig, åpen, tydelig og initiativrik person, som er god til å kommunisere både med produsenter, andre rådgivere og fagpersoner. Vår faglige styrke skal ligge i helhetlig rådgiving til beste for bonden, i nært og tverrfaglig samarbeid med annen spisskompetanse i TINE Rådgiving slik som økonomi, dyrevelferd/helse, fôring, teknikk, melkekvalitet og Husdyrkontroll.

Lønn og vilkår etter avtale. TINE har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Comments