For medlemmer‎ > ‎Ledige stillinger‎ > ‎

Medarbeidere til et av Norges første rovdyrsenter

lagt inn 8. nov. 2011, 05:29 av Randi Helene Tillung
Rovdyrsenteret i Namsskogan søker to personer til arbeidet med kunnskapsformidling knyttet til rovdyr. Personene vi søker har høyere utdanning og/eller erfaring innenfor fagområdene biologi, pedagogikk og webutvikling/journalistikk.

Oppgavene i Rovdyrsenteret vil i hovedsak være knyttet til utvikling og gjennomføring av undervisningen i Rovdyrskolen og nettstedet www.rovdyrsenter.no. Personalet vil også kunne bidra i videre utvikling og gjennomføring av aktiviteter i dyreparken som gir rovdyrkunnskap, alt fra guidinger til fysiske installasjoner.

Kollegene vi søker er gode formidlere, nytenkende og nøyaktige. Stillingene innebærer kontakt med mange ulike aktører regionalt og nasjonalt, og det kreves derfor god samarbeidsevne, samt en pragmatisk og nøytral innstilling til rovdyr.

Stillingene er ledige for snarlig tiltredelse med foreløpig varighet på ett år. Når Rovdyrsenteret i Namsskogan blir godkjent som et statlig autorisert naturformidlingssenter, vil det være gode muligheter for videre fast ansettelse. Lønn etter avtale. Søknadsfrist 02.12.11.

For mer informasjon, kontakt Turid Bredesen, tlf. 489 90 535 eller Kristin Meitz Bru, tlf. 415 61 636.

Stillingsnummer: 1740-2011-11-1 (Oppgis ved kontakt med NAV)Kilde: Reg av arb.giver på nav.no


Les mer...
Comments